Belgische internet providers

In België heb je uiteraard ook internet providers maar wist je dat onze zuiderburen tot 3x meer betalen voor hun internet diensten dan bij ons. België is een zeer duur land  wanneer het aankomt op telecom. Dit is toch interessant nieuws, want vele Nederlanders onder ons verblijven regelmatig in België. Voor alle Belgen en de Nederlanders die regelmatig in België zitten raden wij altijd aan om eens jouw internet en telefoon diensten te vergelijken. Dit kan je heel wat geld doen besparen.

Vergelijk jouw internet.

Ga jij vast in België wonen, ga dan zeker eens jouw internet vergelijken bij de Belgische providers. De snelste provider in België is Telenet, maar dat is dan ook weer de duurste provider. Er zijn heel wat providers die een lagere snelheid aanbieden tegen veel scherpere prijzen. Heb jij niet het snelste internet nodig, dan kan je heel veel geld besparen door een goedkopere provider te kiezen. 

Vergelijk jouw gsm diensten.

Vele Nederlanders gaan regelmatig op reis naar België en zijn altijd bereikbaar met hun smartphone. Er zijn heel wat Nederlanders die wanneer ze geen wifi hebben hun mobiel krediet er zeer snel doorjagen. Daarom kan het zeer verstandig en voordelig zijn om tijdens jouw vakantie in België een gsm abonnement neemt voor de periode dat je in België zit. Je gsm abonnement vergelijken via het internet kan je daarmee weer heel wat geld doen besparen. Qua gsm diensten zijn de mobiele diensten van Proximus dan weer de beste in België. Proximus hun 4G netwerk dekt de meeste plaatsen in België en zeker wanneer je gaat kamperen in België is het wel interessant om een provider te kiezen welke een goed 4G netwerk hebben.

Alles in 1 paketten voor internet diensten.

Ook in België is het mogelijk om alle diensten in 1 pakket te steken. Denk maar aan internet, tv diensten, vaste en mobiele telefonie. Steek dit allemaal samen in 1 pakket en je komt altijd een pak goedkoper uit dan wanneer je alles los zou bestellen. Ook al je andere familieleden kan je een eigen simkaart geven en deze toch onderbrengen in 1 pakket. Wij raden dan ook altijd aan om alles wat je echt nodig hebt samen te bundelen in 1 pakket. Doe de vergelijking maar, je zal merken dat je heel wat geld bespaart.